Penthouse

Penthouse
Max. 2/4 personen

Het Penthouse is een centraal, maar rustig gelegen, prachtig appartement met één slaapkamer. Op het ruime dakterras bevindt zich een ingebouwde barbecue, hier kan u naar believen genieten van een mooie zonsondergang. Er is ook een ondergrondse garageplaats ter uwer beschikking. Het appartement biedt plaats voor 2 tot 4 personen. Een bar verbindt de volledig ingerichte keuken, voorzien van een was- en afwasmachine, met de gezellige open woon- en eetkamer.

Een moderne badkamer beschikt over een bad met douche en in de slaapkamer bevinden zich 2 dubbele bedden. Er is airconditioning en verwarming voorzien in de slaap- en woonkamer. Een modern, geïntegreerd soundsystem, satelliet TV en WIFI zorgen voor een aangenaam verblijf voorzien van alle comfort.

Wat klanten zeggen...

“Fantastisch appartement, bbq, badhanddoeken, kajak bij het huis. Het huis ligt recht tegen over natuurgebied Ria Formosa. Je hoeft alleen de straat over te steken.”

Sarah Harrington

“Casa Roberto in Santa Luzia is top! Wij zaten met vier personen in het Noord appartement. Heel ruim, met twee badkamers en terras”

Calvin Cobb

“Lieflijk dorpje en weinig toeristen. Alles kleinschalig en authentiek. Dit is echt vakantie vieren!”

Wendy Baker

Vragen?

Om contact met ons op te nemen kunt u onderstaand formulier gebruiken. Alle velden zijn verplicht.