Noord Appartement (T2)

Noord Appartement
Max. 4/5 personen

Het appartement Noord is één van de grotere appartementen in het aanbod. Het is een ruim appartement met een grote woonkamer, eetplaats voor zes personen en bijgepaste sofa/zithoek. Er is een keuken geintegreerd in de woonkamer met een grote koelkast en kookplaten met een oven. Er zijn twee slaapkamers, één met een dubbel bed en één met twee éénpersoonsbedden. Elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer met WC en bad/douche. De slaapkamers bieden ruime privacy aan twee koppels of families met oudere kinderen. Er zijn drie grote terrassen rondom het appartement. Eentje waarbij men direct toegang heeft vanuit de keuken, eentje met directe toegang vanuit de woonkamer en beide slaapkamers geven eveneens toegang tot de terrassen. Als absolute topper is er nog een groot dakterras waar men een prachtig zicht heeft over het Nationaal Park Ria Formosa en de Atlantische Oceaan.

Wat klanten zeggen...

“Fantastisch appartement, bbq, badhanddoeken, kajak bij het huis. Het huis ligt recht tegen over natuurgebied Ria Formosa. Je hoeft alleen de straat over te steken.”

Sarah Harrington

“Casa Roberto in Santa Luzia is top! Wij zaten met zes personen in het Noord appartement. Heel ruim, met twee badkamers en terras”

Calvin Cobb

“Lieflijk dorpje en weinig toeristen. Alles kleinschalig en authentiek. Dit is echt vakantie zesen!”

Wendy Baker

Vragen?

Om contact met ons op te nemen kunt u onderstaand formulier gebruiken. Alle velden zijn verplicht.